Nu möjligt att dra av rabatter vid internetbetalning

Angående rabatter på internet

Det är nu äntligen möjligt att själv dra av barn & pensionärsrabatter på internet. Rabatterna är 20 kr på ordinarie priser. Är filmen redan prissänkt gäller inga rabatter! Ordinarie priser är 100 kr på vanlig 2D – film och 120 kr på 3D – film. I vissa fall kan dock filmerna vara lite dyrare (beroende på längd m.m). Är filmerna billigare så är de förmodligen prissänkta och rabatterna gäller inte.


Barnrabatten gäller om man är under 12 år och generellt på de barnfilmer som har åldersgräns BT eller 7 år. På alla "barnfilmer" skrivas alltid båda priserna ut på filmens info-sida. Ex 100:- (vuxen) / 80:- (under 12 år). Finns det inte två priser för filmen gäller inte heller barnpris. Barnrabatten gäller generellt sett inte på filmer med 11 – års gräns förutom i undantagsfall. Exempelvis ”TinTin: Enhörningens hemlighet” som ju hade en 11 – års gräns på bio.


Pensionärsrabatten gäller alla typer av pensionärer och på ordinarie biljettpris. Dock är det bra om man har intyg om man är t.ex sjukpensionär. Intyg brukar gå att få från försäkringskassan.


Observera att kontroller kan komma att ske i samband med insläpp!

Vid frågor om vad som gäller så tveka inte att ringa vår trevliga kassapersonal som hjälper er på bästa tänkbara sätt.


/Mvh Bio Capitol Varberg