Problem med bokningar/betalningar via mobilen!

Vi vill be alla våra kunder att undvika att boka eller betala via sina mobiltelefoner. Vi har problem med att vissa bokningar aldrig gått fram och det har visat sig att det hänger ihop med mobilbokningar. Bokningar och betalningar som ser ut att ha gått fram har i själva verket inte blivit konfirmerade.

 

Vad det beror på vet vi dagsläget inte. Ibland funkar det, men allt som oftast blir det problem. Om det har att göra med att vissa mobiltelefoner funkar sämre med vissa av de insticksprogram som bokningssystemet använder sig av än andra är oklart, men förmodligen är det ett av problemen.

 

Bokningssystemet som vi och ett antal biografer i Sverige använder är helt enkelt inte anpassat för mobilt användande ännu.

 

Vi kommer inom kort att börja arbetet med att ta fram en applikation för mobiltelefoner där man kan göra allt från att kolla trailers till att boka/köpa biljetter, men fram tills dess ber vi all kunder att hålla sig till datorn vid bokning & betalning för att slippa eventuella bokningsproblem.

 

Tråkigt att riskera att missa en film som man sett fram emot länge p.g.a detta.

 

Mvh Bio Capitol Varberg