Rampage - Big Meets Bigger

Längd: 1 tim 47 min
Åldersgräns: 11 år
Genre: Action/Äventyr
Filmbolag: Warner Bros
Biljettpris: 120:- (OBS! Ej barnpris)
Då en av våra projektorer fortfarande är trasig så finner ni färre filmer och föreställningar än vanligt på vår repertoar. Som det ser ut nu kommer reservdelar och reparatör under helgen. Vi håller tummarna att de löser problemet och att vi fr.o.m måndag kan köra som vanligt.

Så fort vi vet med säkerhet att felet är lagat, så publicerar vi resterande program för 7 - 10 maj.OBS! När ni klickar på boka/köp kommer ni alltid till dagens datum. Därefter väljer ni önskat datum och tid som ni vill se filmen. Vänligen läs noga innan ni godkänner köp eller bokning.

Visas i både 2D & 3D under begränsad tid.

Handling:
I nya actionäventyret RAMPAGE- Big Meets Bigger får vi följa Davis Okoye (Dwayne Johnson), en man som håller människor på avstånd men däremot har ett väldigt starkt band med en synnerligen intelligent gorilla som han har tagit hand om sedan den föddes.
Plötsligt går ett vetenskapligt experiment väldigt fel och förvandlar den snälla apan till ett gigantiskt monster. Och för att göra saken ännu värre, upptäcker han snart att det finns fler nyskapade alfadjur som river kors och tvärs över Nordamerika och förstör allt i sin väg. Samtidigt måste Okoye försöka få fram ett motgift, inte bara för att förhindra en global katastrof, men också för att rädda varelsen som en gång var hans vän.
I filmen ser vi även svenska Malin Åkerman och Oscarsnominerade Naomie Harris.

I rollerna:
Dwayne Johnson, Malin Åkerman, Jeffrey Dean Morgan, Naomie Harris, Laura Distin


OBS!
Bokade biljetter ska hämtas senast 1 timma innan filmstart. Betalade biljetter över internet hämtas innan filmstart, skrivs ut hemma, eller visas på mobilen vid insläpp.

Vid betalning med SF-biljett tillkommer en tilläggsavgift! Läs mer om detta under fliken Info/F.A.Q..