La Traviata - Verdi (Opera LIVE)

Längd: 3 tim 32 min
Biljettpris: 330:- (Inga rabatter gäller)
OBS! För att säkerställa att ni får fralla och bulle i pauserna MÅSTE ni köpa era biljetter senast två dagar innan föreställningen!. Detta för att vi beställer. Vi bakar alltså inte själva. Ur miljösynpunkt kan vi inte heller beställa en massa "om ifall att" då vi då skulle få slänga mycket.


Övrigt att känna till:
Vid sämre beläggning än väntat, förbehåller vi oss rätten att byta salong om antalet biljetter skulle överstiga / understiga förväntningarna. Köpta/bokade biljetter gäller då i nya salongen och kommer ombokas till platser som är så lika som möjligt. Detta är tyvärr ett måste då vi inte kan uppehålla en salong för 200 personer med få personer under fyra timmar en lördag.


Om föreställningen:
Vi är väldigt glada att få visa Verdis älskade operaklassiker La traviata live på bio i Sverige. 15 december kan ni se Diana Damrau och Juan Diego Flórez i huvudrollerna på våra biografer.

Yannick Nézet-Séguin dirigerar Verdis passionerade drama La traviata. Michael Mayer regisserar denna nya uppsättning, som utspelar sig i en bländande 1700-talsmiljö som förändras med årstiderna.

Diana Damrau är den dömda hjältinnan Violetta, mot Juan Diego Flórez som hennes älskare Alfredo. Quinn Kelsey är Alfredos beskyddande far Giorgio Germont.