Flickan från vilda västern - Puccini (Opera LIVE)

Längd: 3 tim 42 min
Åldersgräns: Barntillåten
Biljettpris: 330:- (Inga rabatter gäller)
OBS! För att säkerställa att ni får fralla och bulle i pauserna MÅSTE ni köpa era biljetter senast två dagar innan föreställningen!. Detta för att vi beställer. Vi bakar alltså inte själva. Ur miljösynpunkt kan vi inte heller beställa en massa "om ifall att" då vi då skulle få slänga mycket.


Övrigt att känna till:
Vid sämre beläggning än väntat, förbehåller vi oss rätten att byta salong om antalet biljetter skulle överstiga / understiga förväntningarna. Köpta/bokade biljetter gäller då i nya salongen och kommer ombokas till platser som är så lika som möjligt. Detta är tyvärr ett måste då vi inte kan uppehålla en salong för 200 personer med få personer under fyra timmar en lördag.


Om föreställningen:
Stjärntenoren Jonas Kaufmann gör en av huvudrollerna i Puccinis romantiska opera Flickan från vilda västern. Folkets Hus och Parker visar den live på bio från Met i New York den 27 oktober.

Sopranen Eva-Maria Westbroek gör rollen som Puccinis pistolviftande hjältinna i detta romantiska vilda västern-epos, tillsammans med stjärntenoren Jonas Kaufmann som banditen Dick Johnson. Barytonen Željko Lu?i? är sheriffen Jack Rance och Marco Armiliato dirigerar.