Fast and Furious 8

Orginaltitel: The Fate of the Furious
Längd: 2 tim 16 min
Åldersgräns: 15 år
Genre: Action
Filmbolag: United International Pictures
Biljettpris: 120:- (OBS! Ej barnpris)
Barn under 15 år (som yngst 11 år) ska medföljas av vuxen. Statens Medieråds motivering för 15-årsgränsen:

"Framställningen innehåller återkommande inslag av intensiva och våldsamma slagsmål med ett antal mycket brutala och närgånget skildrade scener där människor dödas, bl.a. får en man nacken bruten av ett slag mot huvudet och en annan mans huvud dunkas upprepade gånger i ett bord. I en annan scen avrättas en bunden kvinna inför sin familj. Trots att filmen utspelas i en äventyrlig kontext bedöms våldsinslagen vara av sådan brutal karaktär att de kan medföra stark rädsla och oro och framställningen bedöms kunna vara till skada för välbefinnandet för barn under 15 år."

Kort tid kvar...

OBS! När ni klickar på boka/köp kommer ni alltid till dagens datum. Därefter väljer ni önskat datum och tid som ni vill se filmen. Vänligen läs noga innan ni godkänner köp eller bokning.

Det är dags för den senaste delen i en av världens mest framgångsrika filmserier någonsin: FAST & FURIOUS.

Med Dom och Letty på smekmånad, Brian och Mia förtidspensionerade och det övriga gänget på fri fot har alla i gruppen skaffat något som liknar vanliga liv. Men när en mystisk kvinna (oscarbelönade Charlize Theron) lockar in Dom på brottets bana, och dessutom får honom förråda de som står honom närmast, ställs de åter inför utmaningar som kommer att testa deras gränser till det yttersta.

Från Kubas stränder och New Yorks gator till det arktiska klimatet vid Barents hav reser vår elitstyrka i jakt på en anarkist som hotar skapa globalt kaos. Samtidigt måste de också få tillbaks mannen som en gång gjorde dem alla till en familj.

OBS!
Bokade biljetter ska hämtas senast 1 timma innan filmstart. Betalade biljetter över internet hämtas innan filmstart, skrivs ut hemma, eller visas på mobilen vid insläpp.

Vid betalning med SF-biljett tillkommer en tilläggsavgift! Läs mer om detta under F.A.Q under info.
The Fate of the Furious