Dunkirk

Längd: 1 tim 47 min
Åldersgräns: 15 år
Genre: Drama/Krig
Filmbolag: 20th Century Fox
Biljettpris: 120:- (OBS! Ej barnpris)
Sista visning 20/9!

OBS! När ni klickar på boka/köp kommer ni alltid till dagens datum. Därefter väljer ni önskat datum och tid som ni vill se filmen. Vänligen läs noga innan ni godkänner köp eller bokning.

Christopher Nolan är tillbaka med ännu en storslagen film! DUNKIRK är berättelsen om de hundratusentals brittiska och allierade trupper som blir invaderade och omringade på stranden vid Dunkerque av fientliga styrkor under andra världskriget.

I rollerna: Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead, Aneurin Barnard,, Harry Styles, Tom Hardy

Beslutsmotivering 15 år:
Framställningen präglas av en realistisk och närgånget skildrad krigsstämning med soldater som beskjuts och dödas, kroppar som sprängs, döda och sargade kroppar och flygplan och båtar som sprängs. Vidare förekommer flera klaustofobiska scener med panikslagna drunknade soldater som är instängda i sjunkande skepp, en man instängd i ett sjunkande vattenfyllt flygplan och soldater som är på väg att drunkna under en brinnande vattenyta. Framställningen kan medföra stark rädsla och oro och bedöms kunna vara till skada för välbefinnandet för barn under 15 år.

OBS!
Bokade biljetter ska hämtas senast 1 timma innan filmstart. Betalade biljetter över internet hämtas innan filmstart, skrivs ut hemma, eller visas på mobilen vid insläpp.

Vid betalning med SF-biljett tillkommer en tilläggsavgift! Läs mer om detta under F.A.Q under info.