Kalas på bio!

Kalas är bäst på bio! Ta med vännerna till Bio Capitol i Varberg och fira födelsedagen med popcorn och en bra film.

Välj mellan de barnfilmer som går på bio och boka in en dag, så ordnar vi resten! De tider som går att boka är fredagar 16:00-18:00  och söndagar 11:00-13:00. 


Kalasets upplägg:
Ni får direkt tillgång till er privata salong där vi pyntat med ballonger och liknande samt placerat ett bord för presentöppning. Om så önskas kan ni meija en bild på födelsedagsbarnet som visas på bioduken under kalasets början. Efter presentöppningen kommer det serveras tilltugg i form av popcorn, mer(20 cl) samt tablettask. Sedan sätter vi igång önskad film och när filmen är slut avslutas kalaset och vi plockar undan och städar efter 
er. 

Variant 1: 
2D film + knattemeny(liten popcorn + mer(20 cl) + tablettask = 130 kr/barn (minimum 10 personer)
Obs! Alla övriga som ser filmen, exempelvis föräldrar, betalar 90 kronor!

Variant 2:
3D film + knattemeny(liten popcorn + mer(20 cl) + tablettask = 140 kr/barn(minimum 10 personer)
Obs! Alla övriga som ser filmen, exempelvis föräldrar betalar 100 kronor!


Bokningen sker i två steg: 
  1. 1. Hör av er till kalas@biocapitol.se för bokning senast 1,5 veckan innan(tänk på att det kan vara uppbokat så var gärna ute i god tid ). Där meddelar ni önskad dag samt önskad film. Vi återkommer sedan till er så fort som möjligt.
  2. 2.  Meddela senast 1 vecka innan hur många ni blir. Självklart kan det bli bortfall i sista minuten, men vi vill gärna ha en ungefärlig siffra.

Frågor & Svar:

Vilken film ska jag välja?
Ni kan välja mellan de barnfilmer som visas på bion under den veckan ni planerar ha kalaset. Dessa filmer finner ni antigen under fliken program eller kommande , beroende på vilken vecka kalaset planeras vara. Där finner ni även info om respektive filmer. 

Kan jag välja en film som inte går på bio just nu?
Om ni önskar att visa en annan film, kontakta oss så kan vi se vad vi kan göra. 

Hur lång innan kalaset ska man befinna sig på bion?
Vi rekommenderar att födelsedagsbarnet med familj befinner sig på plats 5-10 minuter  innan kalaset börjar. Om ni bokat kalas en söndag kan det vara bra att vara medveten om att biografen öppnar först 11:00 och därmed är huvudingången låst. Det finns någon på plats som kan släppa in er 10 minuter innan öppning, men tidigare än så kan vi inte garantera. 

Kan jag välja en film som inte klassas som barnfilm?
Om ni vill se en film som inte klassas som barnfilm får ni gärna höra av er till oss så ordnar vi det. Tänk bara på att det kan vara åldersgräns på filmen ni väljer. Vill ni exempelvis se en film med åldersgränsen 11 år måste ALLA barn ha fyllt 7 år trots att minst en vuxen finns närvarande. Detta kan även påverka priset en aning.

Hur många/få kan vi vara? 
Då vi bokar upp en hel salong för kalaset finns det ett minimum på 10 personer, salongen har totalt 61 platser. 

Hur funkar det när vi kommer till bion? Måste vi ha biljetter?
När ni anländer till bion blir ni mottagna av dagens personal som visar er till salongen. Uthämtning av biljetter samt betalning kan antingen göras i förväg(tidigast tisdagen samma vecka) eller när ni anländer till kalaset.

Finns det möjlighet att ha kalas vid ett annat tillfälle än de tider som anges?
Om ingen av tiderna passar er får ni gärna kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hitta en tid som passar både er och oss.

Vid övriga frågor kontakta gärna oss på kalas@biocapitol.se