Så här bokar/köper du biljetter!

Klicka på valfri länk vid varje film "Boka/Köp" för att komma till bokningssidan

Väl inne på bokningssidan väljer du dag och film. För att boka krävs att du har ett konto som du enkelt skapar. Du kan också köpa dina biljetter och behöver då inte registrera dig. Vi behöver då endast din epostadress.


Vi har möjlighet att ta emot din bokning via besök på Västra Vallgatan 4, via telefon på 0340-100 15 eller via nätet. Vi tar inte emot några bokningar eller avbokningar via e-post! Vill du boka av dina biljetter så görs det enklast "mina bokningar" på bokningssidan, eller via telefon. 

Om du väljer att boka/betala via nätet så finns lite bra att veta nedan.


OBS! Det nya bokningssystemet fungerar bäst med webbläsarna "Chrome" eller "Firefox"

I vissa fall så strular Kort och Direktbetalningen med "Safari" webbläsare, men detta kan vara lösningen:

Kolla så inte stödet för cookies slagits i webbläsaren. Detta är något som måste stödjas för att kortbetalning mot Dibs ska fungera. I vissa versioner av Safari kan det som standard vara avslaget för tredjepartssiter, vilket också skapar problem. För att lösa detta problemet kan nedanstående steg följas för respektive webbläsare:

Safari:

Gå tillmenyn som har ett kugghjul som ikon.

Klicka påinställningar

Gå tillIntegritetsskydd

Väljblockera cookies: Aldrig Angående rabatter på internet

Det är nu äntligen möjligt att själv dra av barn & pensionärsrabatter på internet. Rabatterna är 20 kr på ordinarie priser. Är filmen redan prissänkt gäller inga rabatter! Ordinarie priser är 100 kr på vanlig 2D – film och 120 kr på 3D – film. I vissa fall kan dock filmerna vara lite dyrare (beroende på längd m.m). Är filmerna billigare så är de förmodligen prissänkta och rabatterna gäller inte.


Barnrabatten gäller om man är under 12 år och generellt på de barnfilmer som har åldersgräns BT eller 7 år. Barnrabatten gäller alltså inte på filmer med 11 – års gräns förutom i undantagsfall. Exempelvis ”TinTin: Enhörningens hemlighet” som ju hade en 11 – års gräns på bio.


Pensionärsrabatten gäller alla typer av pensionärer. Dock är det bra om man har intyg om man är t.ex sjukpensionär. Intyg brukar gå att få från försäkringskassan.


Observera att kontroller kan komma att ske i samband med insläpp!

Vid frågor om vad som gäller så tveka inte att ringa vårtrevliga kassapersonal som hjälper er på bästa tänkbara sätt.


Rullstolsplats

Vill ni boka plats för rullstol så rekommenderas att ni ringer och bokar biljetter. Vill ni boka biljetter så är det följande platser som gäller.

Sal 1: rad 1,4,7,10,15 längst ut på kanten antingen till höger eller vänster

Sal 2: rad 11 längst till vänster eller höger

Sal 3: rad 6 plats 61


Användarnamn och Lösenord

Ditt användarnamn i nya internetbokningen är den e-postadress (hela adressen, t.ex info@dinmail.se) du angivit när du blev medlem. Om du inte är medlem, klicka på knappen "skapa konto" så blir du medlem inom någon minut. Om du inte anger något eget lösenord så är ditt lösenord det telefonnummer du angav när du registrerade dig hos oss första gången. Om du glömt vilket lösenord du angivit, klicka på "skicka mitt lösenord" så skickas det till din e-post adress! När du angivit användarnamn och lösenord, Klicka på "Logga in". 
 

Steg 1, välj film, dag och tid.

När du loggat in med rätt användarnamn och lösenord, kommer du till steg ett av fyra. Här kan du välja om du vill sortera filmerna på dag eller föreställning. Välj dag, film och föreställning. Ta gärna en extra koll så du valt rätt dag och rätt föreställning. Följ instruktionerna, välj önskat alternativ och tryck sedan på knappen "nästa"

Steg 2, välj platser

Följ instruktionerna, ange antal platser. välj platser (en i taget) och klicka sedan på nästa. Vi vill göra er uppmärksamma på att alla rader är centrerade framför filmduken i salongerna. På bokningssidan ser det ut som att alla rader ligger i vänsterkant, men ALLA rader är alltså centrerade i salongerna. Vill ni sitta i mitten på en rad, så skall ni alltså välja de platser som ligger i mitten på önskad rad trots att de kanske inte ser centrerade ut på skärmen.


Steg 3, bekräfta/betala

Kontrollera att allt är enligt dina önskemål och tryck sedan på "Boka" eller "Betala". Bekräftelse/kvitto skickas via e-post.

NYTT! Om ni betalar era biljetter så kan ni nu skriva ut dem själva, då de skickas till er registrerade e-postadress i pdf-format. Ni slipper då att stå i kö i kassan för att hämta ut era biljetter.


Dina bokade biljetter

Du kan också se dina bokningar genom att trycka på fliken "Mina bokade biljetter".


Betala biljetter via internet

NYTT! Om du betalar din biljett kan du nu i lugn och ro skriva ut den hemma. Biljetten skickas till din e-post. Observera att biljetten är en värdehandling och bör handhållas som en sådan. Om du betalar dina biljetter över internet så behöver du inte vara på plats 1 timma innan filmstart. Det räcker att komma i lagom tid för insläppet till föreställningen (startar ca 15 min innan filmstart). Vi rekommenderar dock att ni kommer i god tid på helger och vid premiärer då det riskerar att bli fullsatt. Medtag den utskrivna biljetten eller om ni inte har tillgång till skrivare - betalningskvitto och/eller legitimation. 


Hämta biljetterna

Bokade biljetter måste hämtas SENAST 1 TIMMA INNAN filmstart. De biljetter som inte är uthämtade innan utsatt tid riskerar att släppas till andra kunder. Notera att det i vissa enstaka fall kan förekomma att filmstarten inte ligger 1 timma innan vi öppnar. I dessa fall hämtas biljetterna då kassan öppnar. Om det är mycket folk så spärrar vi då bokade biljetter.

OBS!! Vid specialevenemang som teater, opera och livekonserter skall biljetterna hämtas ut senast kl.21.00 2 dagar innan föreställningen!!!!!


FÖR ATT HITTA DIN BOKNING BEHÖVER VI DITT MEDLEMSNUMMER ELLER DITT TELEFONNUMMER!

För att boka via Internet krävs det att din dator har JAVA installerat.

Dina medlemsuppgifter

Du kan kolla och ändra i dina medlemsuppgifter genom att trycka på fliken "Mina uppgifter"

Betalning

Vi tar emot de flesta konto & kreditkort. Självklart går det att använda sig av våra presentkort och kontanter också.

Vi tar även emot SF´s företagscheckar mot ett tillägg. Priset på tilläggsbiljetten varierar beroende på film men ligger på ca 20-30 kr på vanliga visningar och ca. 40 kr för 3D-filmer.


Klicka här för att hämta hem java!